zeni.ballazhi
                         personal site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shqiponjë festive, e konceptuar figurativisht si një kompozicion mjaft i qëlluar për rastin
e festimit të Pavarsisë jo vetëm në Shqipëri, por në të gjithe globin kudo ku jetojnë shqiptarë. Ngjyrat vizualisht janë kombëtare me një kreatur mjaft bashkëkohore.
Një logo që nuk sfidon simbolet kombëtare, por është një stilizim i shqiponjës
enkas për këtë manifestim duke reflektuar si një flakë jubilare.

 

 

2008, finalist ne konkursin nderkombetar “Simbolet e Kosoves”,
Ekipi i Unitetit, Qeveria e Kosoves.

 

 

2010, Disejnim i Medaljes “Medalja humanitare Nena Tereze”,
Presidenca, Kosove

2010, Disejnim i Medaljes “Trofeu i presidentit”, Presidenca, Kosove

2007, Disejnim i 3 medaljeve “Medalja e Arte e Pavarsise”,
“Titulli Ambasador Nderi”, “Dekorata Qytetar i Merituar i Kosoves”, 
Presidenca, Kosove

 

2004, Disejnim i amblemes se Akademise se Shkencave dhe Arteve te Kosoves

 

© 2012, Zeni Ballazhi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2009, disejnim i pulles postare “Qarshite e vjetra”, Posta dhe Telekomunikacioni i Kosoves PTK

 

2008, disejnim i pulles postare “Artizanatet”, Posta dhe Telekomunikacioni i Kosoves PTK

 

2008, disejnim i pulles postare “Dita boterore e Tokes”, Posta dhe Telekomunikacioni i Kosoves PTK